Kakkerlak bestrijding, bel Beukema

kakkerlak bestrijding

Voor de juiste kakkerlak bestrijding, moet je naar Beukema Ongediertebestrijding bellen. Dit bedrijf is een expert op het gebied van ongedierte te bestrijden. Muizen, ratten, mieren, vlooien en ga zo maar even door, geen enkel beestje ontkomt aan hun werkzaamheden. In de zomer hebben wij vaak last van mieren in de keuken. Over het algemeen lukt het mij om deze zelf te bestrijden. Maar toen mijn moeder vertelde dat zij grote bruine torren in haar keuken had lopen, zat ik met mijn handen in het haar. Deze torren waren kakkerlakken en best wel moeilijk om deze zelf uit je huis te krijgen.  kakkerlak bestrijding

Geen beestje meer te zien dankzij de kakkerlak bestrijding

De kriebels liepen over mijn rug toen ik bij mijn moeder op visite was. Ik wilde een pak koekjes uit de kast halen en opeens liepen daar allemaal beestjes vandaan. Gillend liep ik de keuken uit en mijn moeder vroeg wat er aan de hand was.

Meteen naar Beukema Ongediertebestrijding gebeld en deze stonden de volgende dag al op de stoep. Zij hadden het juiste materiaal en kennis mee genomen om deze plaag uit huis te bannen. nadat wij alles daarna goed hadden schoongemaakt heeft mijn moeder geen “torretje”meer voorbij zien lopen.